Gospodar zdravja

Spletna zdravstvena platforma Gospodar zdravja omogoča varno in prijazno elektronsko sodelovanje ambulant s pacienti. Z Gospodarjem zdravja se lahko naročite na obisk zdravnika, naročate recepte, napotnice ter bolniške liste in se varno elektronsko posvetujete s svojim zdravnikom.

Kako se registriram

Obiščite spletno stran Gospodarja zdravja ter izvedite registracijo s klikom na gumb »Brezplačna registracija« in sledite navodilom. Z registracijo pridobite vaš osebni varni profil v Gospodarju zdravja, preko katerega boste lahko e-sodelovali z ambulanto.

Za tem, ko vam na Gospodarju zdravja obdelajo in potrdijo registracijo, prejmete elektronsko pošto za nastavitev gesla  Za nastavitev gesla sledite navodilom v prejetem sporočilu.

Preverjajte prejeto elektronsko pošto tudi med promocijami in neželeno pošto

Prijava

Po izvedeni registraciji in nastavljenem geslu se lahko prijavite v vaš varni profil v Gospodarju zdravja. Na gospodar-zdravja.si kliknete gumb “prijava”.

Po prijavi v vaš profil določite vašega zdravnika kot izbranega zdravstvenega izvajalca. Pri tem sledite navodilom, kis se prikažejo v vašem varnem profilu.

Nadaljnja uporaba

Vaš varni profil vedno dostopate tako, da greste na spletno stran Gospodarja zdravja in se prijavite z gumbom »prijava«. Vpišete uporabniško ime, ki ste ga določili ob registraciji, geslo (kot ste si ga sami nastavili) in kasneje še varnostno kodo, ki jo prejmete na SMS (varnostno koda se vsakič ustvari na novo).

Po prijavi v vaš varni profil (oziroma s klikom na gumb “domov” v vašem profilu) spodaj vidite ambulanto vašega zdravnika. Ambulanto odprete in uredita različna opravila, ki jih ambulanta trenutno omogoča. Ambulanta se glede na trenutno obremenjenost in način dela odloča, katera opravila so v ambulanti na voljo.

Seznam vseh vaših sporočil z ambulanto vidite s klikom na gumb “ePosveti”.

Za več informacij vas vabimo tudi, da pobrskate po spletni strani gospodar-zdravja.si ali stopite v stik na info@gospodar-zdravja.si.