Ukrepi namenjeni zmanjševanju tveganja za okužbo z novim koronavirusom

Vse paciente obveščamo, da  do nadaljnjega zaradi preprečevanja širjenja okužbe z novim koronavirusom dodatno spreminjamo režim dela v naši ambulanti.

Kronični bolniki ob pomanjkanju zdravil le-te naročite preko telefona 045925131  ali elektronske pošte. Zaradi velikega števila vprašanj in naročil preko elektronske pošte vas prosimo, da naročila za recepte in napotnice oddate vsaj nekaj dni prej, preden jih potrebujete.

Na odgovor prosim počakajte nekaj dni in ne kličite dodatno v ambulanto,ker skušava s sestro vsak delovni dan pregledati vso pošto.

V slučaju nejasnosti vas pokličemo iz ambulante, zato prosim dodajte tudi svoje veljavne telefonske številke, ker imamo pogosto zabeležene podatke, ki niso več aktualni.

Ker smo zmotljivi tudi mi, ali pa včasih zataji tudi tehnologija se že vnaprej opravičujemo. Če odgovora na vprašanje ne dobite v treh delovnih dneh nas prosim na to opozorite, da napako popravimo.

Vsi, ki potrebujete zdravniški pregled in ne prebolevate kakršnekoli infekcije, se za le-tega predhodno dogovorite po telefonu ali elektronski pošti.

Spletno naročanje je za določen čas ukinjeno.

NE PRIHAJAJTE NENAROČENI V AMBULANTO!

Bolniki s kakršnokoli infekcijo dihal bodo napoteni v enotno t.i. infektivno ambulanto.

Ostali bolniki bodo lahko opravili pregled pri osebnem zdravniku .

Prosim vas da se držite navodil in sodelujete  s strokovnim osebjem.

V skrbi za vaše in naše zdravje,
Bojana Kališnik- Sušnik in sestra Ida